”Create Yourself staat voor het transformeren van levens en het inspireren van onze dierbaren om hetzelfde te doen.” – Roy Pieper (Eigenaar Create Yourself)


Een nieuwe start!
Wil jij je ontwikkelen tot de beste versie van jezelf? Ben jij er aan toe om de volgende stap te zetten in je leven? Om dit jaar echt te gaan knallen? Verlang je naar verandering, maar heb je de juiste manier nog niet gevonden? Dit zijn allemaal signalen dat je op een moment bent aangekomen in je leven, waar je eerst even bij stil moet staan, om vervolgens weer in beweging te komen. Hoe kan dit beter dan met iemand die kundig en onafhankelijk is én jou veel snellere routes kan laten zien? Wat je ook kwijt wilt, waar je ook aan wilt werken – niets is te gek, te groot of te klein. Bij ons, mag je gewoon jezelf zijn!


Herkenbaar?
Denk eens terug aan een moment dat je iets in je leven wilde veranderen, maar vervolgens terugviel in je oude patroon. Hoe voelde jij je toen het niet lukte? En belangrijker nog, welke betekenis gaf je dit? Welke nieuwe overtuigingen over jezelf of je vaardigheden zijn hier mogelijk ontstaan, of versterkt? En welke overtuigingen hebben tot op heden nog steeds invloed op de keuzes die jij maakt in het leven? Interessant genoeg bepalen het verleden en de gebeurtenissen niet wat jij in het hier en nu doet en voelt. Niets heeft een betekenis, totdat jij het een betekenis geeft.


Identiteit en overtuigingen
Vanaf jongs af aan heb je een stapel bewijs verzameld voor jouw overtuigingen, ofwel jouw perceptie van de realiteit. Er zijn momenten in jouw verleden geweest waar jij bewust of onbewust besloot iets te geloven. Je overtuigingen sturen je gedrag en bepalen compleet wat jij wel of niet doet in het leven. Om jouw leven te veranderen, heb jij jouw overtuigingen te veranderen. Ook je missie en identiteit sturen gedrag. Door op deze niveau’s te werken creëer je ongekend veel nieuwe mogelijkheden. Hierna zul je in staat zijn om doelen te bereiken waar je voorheen wellicht alleen van kon dromen!


Gedragsverandering wordt eenvoudig!
Zelfs de meest succesvolle en invloedrijke mensen hebben coaches, en dat is geen toeval. Je zult ervaren dat het veranderen van gedrag nog nooit zo makkelijk is geweest. Je weet en voelt dat jíj het volledig waard bent om dit jezelf te gunnen. Hoe mooi zou het zijn als je je leven zou leiden zoals jij het wilt? En hoe je hiermee degenen die je liefhebt daarmee toestemming geeft om hetzelfde te doen in hun leven? Denk aan alle levens die je in positief opzicht gaat beïnvloeden met deze keuze. Een investering in jouzelf is daarmee het mooiste cadeau dat je jezelf en anderen kunt geven!


Wat maakt Create Yourself uniek?
Gegarandeerde resultaten. Niemand heeft ooit gefaald om zijn/haar doelen te bereiken onder Roy’s supervisie. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt om elk aspect van gedragspsychologie, NLP en training te onderzoeken, dus dat hoef jij zelf niet te doen. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Het enige dat jij hoeft te doen om jouw doelen te bereiken, is samen met Roy – of een van de andere coaches – te starten aan je persoonlijke plan(nen). Plus, terwijl je de beste versie van jezelf wordt, zul je vele anderen inspireren om hetzelfde te doen! Go be awesome!


Wil je weten waar je nu staat, of kun je niet wachten om te beginnen? Doe dan nu de online test om de eerste stap te zetten naar een nieuw leven:

Gratis test – De Beste JIJ!


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.